URBAN ART FEST už túto nedeľu v Kulturparku

5. júna 2022, v nedeľu, sa po piatykrát stretnú všetci milovníci dobrej hudby, spevu a tanca na obľúbenom rodinnom festivale našej školy Urban Art Fest. Príjemné prostredie Kulturparku na zelenej tráve a v tieni stromov budú opäť patriť času strávenému s rodinou, priateľmi, známymi.

Opäť sa môžete tešiť  na zaujímavý hudobný program zložený z koncertov FOLK MUSIC ORCHESTRA, žiackej kapely MLÁĎATÁ, či učiteľskej kapely, no a samozrejme spevácke čísla. Pripravená je takisto aj škola tancalúka plná hier a zábavy pre malých aj veľkých šikovníkov.

Milovníkom sedenia v tráve odporúčame doniesť si deky. V areáli bude k dispozícii otvorená kaviareň s občerstvením, môžete si zakúpiť kávu, nealko nápoje a priamo v areáli je k dispozícii pitná voda. V tomto roku ponúkneme účastníkom ako aj návštevníkom festivalu chutný catering a upomienkové predmety na náš rodinný festival. Čo to bude – nechajte sa prekvapiť a príďte.

Nezabudnite … stretneme sa v Kasárňach – KULTURPARK, začíname v nedeľu 5.6.2022 o  14:00 h.
Vstup je zdarma. Nalaďte sa a príďte si s nami užiť príjemné nedeľné popoludnie.

 

Dovetok:
Za prípravou festivalu sú nielen zamestnanci školy a členovia KLUBU 3F, ale aj sponzori, ktorým týmto ďakujeme za podporu. Vďaka nim môžeme v tomto ročníku priniesť novinky, ktoré sa Vám určite budú páčiť.

Rodinný festival už druhý rok realizujeme v priestoroch Kulturparku.

Podujatie sa koná v priestoroch investičných projektov, ktoré boli implementované v rámci opatrenia 7.1 prioritnej osi “Európske hlavnémesto kultúry Košice 2013” Regionálneho operačného programu a sú spolufinancované Európskou úniou vo výške 85 % z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a vo výške 10 % zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Viac informácií nájdete na www.ropka.sk, www.mpsr.sk a tiež na www.culture.gov.sk, ERDF: Investícia do vašej budúcnosti.
„Na tomto podujatí sú vyhotovované fotografie a videozáznamy za účelom následnej prezentácie a propagácie činnosti príspevkovej organizácie K13 – Košické kultúrne centrá. Vstupom na podujatie súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov počas doby existencie K 13 -Košické kultúrne centrá. Viac informácií o spracúvaní osobných údajov nájdete na webovom sídle K 13 – Košické kultúrne centrá: www.k13.sk