URBAN ART FEST │ 31. 5. 2019

Deti sú naše zrkadlo, veľmi presné. Dokážu nás vrátiť k našej podstate. Majú neobmedzenú schopnosť milovať, odpúšťať, tvoriť a prijímať. Je len na nás, čo urobíme s takýmto pokladom.” 

Už po štvrtýkrát sa my “dospeláci” – rodičia aj pedagógovia spolu s našimi – vašimi deťmi chystáme naplniť pravdivosť týchto slov na úspešnom školsko – rodinnom stretnutí, ktoré sme kedysi pomenovali URBAN ART FEST. Podujatie je určené všetkým milovníkom dobrej hudby, tanca a predovšetkým času stráveného s rodinou. 

Tešiť sa môžete na zaujímavý hudobný program zložený z koncertov FOLK MUSIC ORCHESTRA, žiackej kapely MLÁĎATÁ, či speváckeho zboru VESNA. Pripravená je takisto aj škola tanca a lúka plná hier a zábavy pre malých aj veľkých šikovníkov.

Tohto roku budeme aj súťažiť. Súťaž o najchutnejší koláčik organizuje občianske združenie Klub 3F, tak neváhajte a zapojte sa. Postačí ak šikovné maminy, ale aj oteckovia prinesú porote ochutnať ich domáci pečený výtvor – chuťové a tvarové fantázie sú neobmedzené.

Miesta na sedenie je dosť, stretneme sa v príjemnom zelenom prostredí Kulturparku. Milovníkom sedenia v tráve odporúčame doniesť si deky, prípadne košík s drobným olovrantom. V areáli bude k dispozícii otvorená kaviareň s občerstvením, môžete si zakúpiť kávu, nealko nápoje a priamo v areáli je k dispozícii pitná voda.

Nezabudnite … stretneme sa v Kasárňach – KULTURPARK, začíname o  15:30 h.
Vstup je zdarma. Nalaďte sa a príďte si s nami užiť príjemné piatkové popoludnie.