SM SYSTÉM │pripravujeme nový typ kurzu …

Čo je SM systém

Metóda „SM systém“ –  „stabilizačný a mobilizačný systém“ sa opiera o 40 rokov postupného vývoja a 35 rokov klinických skúseností s týmto cvičením u pacientov s bolesťami chrbtice v bedrovej, hrudnej a krčnej oblasti, u pacientov s „vyskočenou platničkou“ a u pacientov so skoliózou – chorobné vychýlenie chrbtice.

Kto môže cvičiť

Cvičenie je vhodné pre akúkoľvek vekovú skupinu od 5 do 100 rokov – deti, muži, ženy, seniori, tehotné ženy, vrcholových aj nevrcholových športovcov. SM systém je vhodný pre ľudí s problémami chrbtice, alebo tých, čo chcú týmto problémom predísť.

– cvičenia pre seniorov (menší rozsah, menej sily),

– cvičenia pre ľudí sediacich dlho pri počítači (ztuhnutý krk, bolesť chrbta),

– cvičenia pre deti so skoliózou, či plochými nohami,

– cvičenia pre športovcov, či už silové, kompenzačné alebo preťahovacie

– cvičenia individuálne podľa požiadaviek.

Cvičenie sa skladá zo zostavy cvikov podľa MUDr. Richarda Smíška – www.spiralstabilization.com , ktoré pomáhajú správne aktivovať špirálové svalové reťazce a tým umožňujú vyťahovanie chrbtice smerom nahor a zaisťujú tak platničkám medzi stavcami dostatočný priestor pre liečbu a regeneráciu.

Cvičiteľ a lektor kurzu: Miroslav Forgáč

Priestory cvičenia: Dom ľudového tanca, Starozagorská 10, Košice – sídlisko KVP

Čas cvičenia: v dopoludňajších hodinách (v prípade veľkého záujmu bude cvičenie realizované aj po 18.00 hod)

Termín: január 2018

Ak sa chcete dozvedieť viac o tejto unikátnej cvičebnej metóde, pozrite si: https://youtu.be/KvD47AzW64Q alebo https://smsystem.sk/

V prípade záujmu o uvedenú pohybovú aktivitu vyplňte prosím REGISTRAČNÝ FORMULÁR 01_18 a zašlite na adresu volnerova@szuske.sk.

Podrobnosti o termíne, čase cvičenia, platbe a ďalšie informácie obdržíte najneskôr začiatkom januára 2018. Pomôcky na cvičenie budú na každej hodine k dispozícii – poskytuje lektor a cvičiteľ kurzu.