VANDROVKA NA SPIŠ │vašimi očami …

Premiéra “Vandrovky” je úspešne za nami. Všetci sme si vydýchli … stihlo sa naložiť, vyložiť, obliecť, vyzliecť a to niekoľkokrát. Nič a nikto sa nestratil, každý z vystupujúcich trafil na javisko aj z javiska. Program nadchol, deti prekvapili aj ohúrili, sálou znel potlesk, smiech a sem tam utiekla aj nejaká slzička. Emócie doznievajú a my vám ponúkame pár postrehov zo všetkých – vyjadrení aj poďakovaní divákov … rodičov, starých rodičov, známych aj priateľov…

Dobrý deň,
včerajšie vystúpenie (7.5.2017) bolo prekrásne. Deti boli na javisku spontánne, na tvári im bolo vidieť, že to robia s radosťou i ľahkosťou. Muzikanti, tanečníci, speváci i herci, všetko to ladilo, malo myšlienku a dozvedeli sme sa aj niečo nové. Farebnosť a krása krojov to všetko len umocnili. Určite by ste si to mali pozrieť aj z Galérie divadla, je to možno ešte krajšie, hlavne čo sa týka geometrickosti a točiacich sa tanečníc. Karičky zvrchu sú nádherné. Ďakujeme za krásne nedeľné popoludnie a skvelý zážitok, za Vašu prácu.
(Marcela Sz.)

Dobrý deň,
predstavenie sa nám veľmi páčilo, dĺžka akurát, úžasná atmosféra, krásny umelecký dojem…
Klobúk dole pred Vašou prácou, myslím, že aj deti sú na seba pyšné, že sú súčasťou takého krásneho kolektívu. Je úžasné pozorovať, ako sa zdokonaľujú z roka na rok. Ďakujeme za nádherný zážitok a tešíme sa na ďalšie predstavenia.
(Radoslava C.)

Program bol tak ako doteraz na vysokej úrovni. Myslím že všetko bolo povedané v záverečných poďakovaniach. Je skutočne povzbudivé aj pre rodičov vidieť svoje deti ako robia pokroky každým rokom, a vystúpenie v ŠD dá tomu ten správny cveng a vážnosť. Klobúk dole pre vás všetkých.  A keď aj moja ročná dcéra dokázala celé vystúpenie odsedieť a pozerať na celý program v úžase, znamená že viete zaujať aj tých najmenších.
(Karla L. M.)

Ďakujeme za skvelý, excelentný umelecký zážitok. Klobúk dole… pripraviť toľko detí.
(Marcela S.)

Ďakujeme veľmi pekne za všetky vetvy našej rodiny, za úžasný zážitok. Myslím, že  po všetkých detských vystúpeniach, ktoré sme doteraz všetci “zúčastnení” absolvovali v rámci rodiny za posledných x veľa rokov konštatujeme, že všetky vystúpenia boli úžasné. Počas tohto vystúpenia sme nemohli odtrhnúť zrak od javiska ani na chvíľočku. A my rodičia vám veľmi ďakujeme, že z našich detí sa stávajú u vás “lepší malí ľudia”, okrem iného  trpezlivejší, tolerantnejší, a hlavne s neustále rastúcou láskou k folklóru. Bolo by toho veľmi veľa, keby som reprodukovala rozhovory po vystúpení – toľko chvály. Prajeme veľa síl a radosti z práce a tešíme sa, že môžeme byt maličkou časťou niečoho veľkého a úžasného.
(Ingrid M.)

Chcem sa Vám a Vašim kolegom poďakovať za vašu prácu a úžasný zážitok a nádherný pocit, s ktorým sme v nedeľu z divadla odchádzali. Bola to veľmi vydarená vandrovka.
(Zuzana K.)

Dobrý deň, čo sa týka vystúpenia bolo to úžasné, je naozaj obdivuhodné, čo s deťmi dokážete, myslím, že hovorím aj za ostatných, sme radi, že tradície nevymierajú práve skrz naše deti.
(Jana H.)

Dobrý deň, chcem vám všetkým vysloviť veľké uznanie za kvalitný, super zvládnutý program. Štyri roky som v divadle na vystúpení od dojatia plakala, teraz v nedeľu u mňa prevládol úsmev, pretože fašiangový tanec bol veselý, “sadol” pre piatakov – bolo vidieť, že to už nie sú deti, ale ešte nie profesionáli, deti si užívali a nás pobavili.
(Emília D.)

Dobrý deň, ďakujeme Vám za krásny zážitok, všetko bolo úžasné, detičky sa snažili…len jednu chybu to určite má, a to že musíme znovu rok čakať za ďalším takýmto krásnym vystúpením.
(Marta K.)

Za prvé fotografie z premiéry ďakujeme pánovi Ladislavovi Vargovi.